Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Святкування Дня селища Онуфріївка

Дата: 13.09.2021 15:50
Кількість переглядів: 395

11 вересня 2021 року щедрий на осіннє тепло вересневий день зібрав жителів та гостей селища Онуфріївка на святкування Дня селища.

Урочисту частину свята відкрив селищний голова Віталій Береза, який привітав всіх присутніх зі святом та висловив впевненість, що селищною радою спільно з небайдужими її жителями вдасться змінити Онуфріївщину та Онуфріївку на краще, зміцнити її економічний, соціальний і культурний потенціал. Віталій Миколайович побажав селищу процвітання, стабільності, а його жителям - миру, злагоди й добробуту в родинах.

Розділили радість відчуття єдиної великої родини з Онуфріївською громадою: заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Лісота, голова Олександрійської райдержадміністрації Ольга Коріненко, голова Олександрійської районної ради Сергій Ракута, помічник - консультант народного депутата Олеся Довгого Анна Трубаченко, депутати обласної ради - Михайло Литвиненко, Олег Медяник, Андрій Тесленко, депутати районної ради, директор Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Дмитро Янчук. За доброю традицією гостей вітали хлібом - сіллю.

Гості в своїх привітаннях бажали не збавляти темпів розвитку, реалізовувати найсміливіші плани та задуми, аби жителі громади мали якнайбільше приводів для гордості за неї. Також селище отримало подарунки: Олесь Довгий передав Онуфріївці саджанці для створення магнолієвої алеї, від заступника голови обласної ради Вадима Волканова отримано сертифікат на електронне інформаційне табло, депутат обласної ради Михайло Литвиненко подарував кольоровий багатофункціональний принтер для дошкільного закладу «Оленка», депутат обласної ради Олег Медяник подарував 5 продуктових корзин власного виробництва та надав грошову підтримку для участі у змаганнях дитячому громадському об’єднанню «Військово-патріотичний спортивний клуб «Саланг»,

У свою чергу, селищний голова Віталій Береза подякував депутату Верховної Ради України Олесю Довгому, керівництву Кіровоградської облдержадміністрації та обласної ради, Олександрійської райдержадміністрації та районної ради, депутатам обласної ради, які дослухаються до пропозицій, ідей і проектів Онуфріївської громади та на всіх рівнях сприяють у їхній реалізації.

З нагоди свята було відзначено найстаршу жительку селища - Ганну Порфиріївну Погрібну, наймолодшу жительку - Діану Петрову, подружжя Івана Микитовича та Лідії Леонтіївни Удовіцьких в номінації «За найтриваліший шлюб», молоде подружжя, яке нещодавно стало на весільний рушник - Ігоря Денисюка та Ольгу Зінченко, а також активного краєзнавця Онуфріївки Василя Сурмила. Усім нагородженим були вручені подарунки. Також подяками були відзначені підприємства, установи, організації, керівники та активні жителі селища.

Концертну програму відкрили учасники художньої самодіяльності селища Онуфріївка та гості з села Куцеволівки - вокальний ансамбль “Калина”.

Багато незабутніх емоцій подарували присутнім також запрошені артисти Кіровоградської обласної філармонії. Атмосфера свята була по-родинному теплою. Свого шарму йому додало імпровізоване “солом'яне” містечко з фотозонами та ігровою зоною для дітей. Від селищної ради було також організоване частування козацьким кулішем та бограчем. Яскраве видовище створили фаєр-шоу та фейєрверк. Тож відзначення Дня Онуфріївки подарувало всім присутнім багато радісних миттєвостей і щирого спілкування.

Онуфріївська селищна рада, особисто - селищний голова Віталій Береза, висловлюють щиру вдячність всім організаторам свята: працівникам комунальних служб, Національної поліції, Центру первинної медико-санітарної допомоги, пожежної охорони, працівникам базового Будинку культури, фахівцям центру дитячо-юнацької творчості, кухарям Онуфріївської загальноосвітньої школи та ДЗ “Калинка”, команді селищної ради, учасникам художньої самодіяльност та працівникам торгівлі.

Фінансову підтримку селищній раді в проведенні Дня Онуфріївки надали: Алла Заєнчуковська, Тетяна Григоренко, Сергій Пивонос, Андрій Скляренко, Станіслав Холкін, Тимур Рахімов, Станіслав Сакін, Павло Шрамко, Тетяна Піщан, Олег Крючок, Ірина Косенко, Оксана Кохно, Наталія Пузь, Ірина Балабуха, Наталія Якимчук, Юрій Письменний, Андрій Гриценко, Любов Науменко, Олександр Перев'язко, Сергій Смерчинський, Олександр Рибак, Олена Уткіна,Тетяна Харченко, Любов Момот, Борис Половий, Віталій Гарбуз, Сергій Соловей, а також фермерські господарства: “Агролан-К”, “Косенко В. В.”, “Пузь Ю. М.”, “Агро плюс 7”, “Мазуркевич” та ПП “Верба О. О.”, філія ТОВ “Верес”.

Спільними зусиллями свято для онуфріївчан та гостей селища вдалося зробити яскравим та сповненим незабутніх емоцій, таким, що надовго збереже відгук в серцях та тепло в душі.

Щиро вдячні жителям селища за небайдужість, розуміння та відповідальну громадську позицію під час підготовки та проведення свята.

          

переглянути всі фото 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень