Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Святкування дня фізичної культури і спорту

Дата: 13.09.2021 11:19
Кількість переглядів: 252

Фото без опису

11 вересня на стадіоні селища Онуфріївка відбулось святкування Дня фізичної культури і спорту Онуфріївської громади. На свято прибули спортивні команди з кожної території нашої громади на чолі зі старостами, а також гості та вболівальники.

Онуфріївський селищний голова Віталій Береза привітав спортсменів, тренерів, працівників організацій та установ фізичної культури і спорту, ветеранів і шанувальників спорту та разом з директором комунального закладу «Онуфріївський селищний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» вручив грамоти й подяки Онуфріївської селищної ради. Віталій Миколайович зазначив, що наші спортивні успіхи – це результат таланту і наполегливої праці спортсменів, великого внеску спортивної громадськості, тренерів, активістів спорту. Побажав й надалі бути нерозлучними зі спортом, мотивуючи оточуючих поповнювати ряди здорових, активних, налаштованих на перемогу, вірячих у свої сили людей.

Виступи дитячого ансамблю «Асорті» та Вікторії Кравченко стали приємним подарунком для присутніх. Всі учасники свята також з задоволенням переглянули показові виступи вихованців «Військово-патріотичного спортивного клубу «Саланг» та «Фізкультурно-спортивного клубу «Сайфа». Юні спортсмени зарядили всіх позитивним настроєм та налаштували на початок змагань.

Після урочистостей та привітань розпочалась спартакіада територіальної громади «Краще спортивне село». Змагалися 13 команд з 10 видів спорту: міні-футбол, волейбол (чоловіки), пляжний волейбол (жінки), підтягування на перекладині, гирьовий спорт, армрестлінг, настільний теніс, дартс, шахи, шашки. Всі команди самовіддано боролись за кращі результати у кожному з видів програми. Одночасно зі спартакіадою відбувся футбольний матч серед дитячих команд між командами селища Онуфріївка та селища Павлиш. Вболівальники активно підтримували юних футболістів. Перемогла дружба.

Гості та учасники свята пригощались смачною кашею, яку приготували повари ЗЗСО «Онуфріївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів».

На церемонію нагородження завітали заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Лісота та директор Кіровоградського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Дмитро Янчук. Андрій Андрійович подякував командам за активність та зауважив, що саме спорт – запорука здорової нації.

За підсумками змагань команда Онуфріївської селищної ради здобула перше загальнокомандне місце. Другими стали спортсмени з села Зибкове, а третє місце виборола команда села Деріївка. Переможці отримали кубки, грамоти Онуфріївської селищної ради та грошові винагороди. Решта команд були відзначені подяками за участь та грошовими преміями.

Щира вдячність учасникам змагань, суддівській колегії, меценатам та всім, хто долучився до організації свята. Нових перемог, наснаги та успіхів!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

переглянути всі фото 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень