Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Привітання селищного голови Віталія Берези з Днем Онуфріївки

Дата: 11.09.2021 10:22
Кількість переглядів: 589

Фото без опису

Дорогі односельчани!

Вітаю з Днем Онуфріївки!
День селища - це не просто свято. Це вийняткова можливість зізнатися в любові до рідного краю, згадати його славне історичне минуле, яким ми всі пишаємося. Усі досягнення, здобутки, надбання, якими багата Онуфріївка, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди. А ще - це своєрідний підсумок результатів зробленої роботи та відправна точка для реалізації нових планів. 

Висловлюю слова глибокої вдячності усім за любов та вірність рідному селищу, за внесок у розвиток нашого краю. Дякую всім, хто не тільки на словах, а й конкретними справами розбудовує, прикрашає, доглядає вулиці нашого селища. Наш спільний успіх зводиться руками працьовитих і свідомих людей різних сфер діяльності. Це результат вашої любові, завзятості й таланту.

Бажаю, щоб з кожним роком Онуфріївка розквітала і  ставала гарнішою. Нехай мир та добробут  живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи всіх нас у згуртовану, дружну, найкращу територіальну громаду! Крокуємо до успіху разом!
Зі святом!  З Днем селища!

 

Онуфріївський селищний голова                               Віталій БЕРЕЗА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень