Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Соцпакет, житло і робочі місця: у Кропивницькому представники трьох ОТГ підписали угоду про співпрацю з ЦДПУ

Дата: 08.09.2021 08:00
Кількість переглядів: 641

Фото без опису

Соцпакет, житло і робочі місця: у Кропивницькому представники трьох ОТГ підписали угоду про співпрацю з ЦДПУ. Серед них - і Онуфріївська громада!

7 вересня, у Кропивницькому Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка підписав договір з головами Устинівської, Онуфріївської та Ганнівської територіальних громад.

Укладена угода передбачає освітню, наукову, методичну підтримку громад з боку університету та сприяння освітньо-професійному розвитку різних фахівців у ОТГ.

Партнерство з об’єднаними територіальними громадами проводиться вперше, хоча університет вже має досвід співпраці з іншими органами місцевого самоврядування.

“Дійсно, на селі є кадровий голод в освітній галузі. Не вистачає мовників, викладачів іноземних мов, фізики і математики. Тому ми робимо перший крок на зустріч університету. Стовідсотково забезпечимо роботою. Також громада зобов’язується надати житло”, – зазначив голова Онуфріївської територіальної громади Олександрійського району Віталій Береза.

Вітаємо громади! Крокуємо до успіху разом!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень