Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

1 вересня, у ЗЗСО «Камбурліївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» розпочався новий 2021-2022 навчальний рік

Дата: 02.09.2021 14:21
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

1 вересня, у ЗЗСО «Камбурліївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» розпочався новий 2021-2022 навчальний рік. Під час традиційного свята (урочистої лінійки) до шкільної родини було зараховано 8 першокласників – чудових допитливих малюків. На початку урочистого свята до учасників освітнього процесу (вчителів, здобувачів освіти та їхніх батьків) звернулась директор закладу Наталія Зубкова, яка побажала першокласникам та усім учням, які прийшли в цей день здобувати знання, веселого, активного шкільного життя, цікавих уроків, доброзичливих та мудрих вчителів; педагогам та працівникам школи – успіхів, поваги, творчого натхнення і міцного здоров’я; подякувала за підтримку закладу селищному голові Віталію БЕРЕЗІ, старості села Сергію ЗУБКОВУ, директору СТОВ «Родіна» Миколі ЗУБКОВУ.

З вітальним словом до педагогів та здобувачів освіти звернулись і почесні гості: староста села Сергій Зубков, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Світлана БАЛИМ, яка передала від селищного голови Віталія Берези дуже корисний закладу подарунок – ламінатор.

Після символічного звучання Першого дзвоника усі 109 учнів закладу, разом із вчителями, вирушили на свій перший у 2021-2022 навчальному році урок, присвячений 30-й річниці Незалежності України.

Отже, новий навчальний рік стартував! Успіхів усім, нових звершень та нових перемог!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень