Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

1 вересня 2021 року в ЗЗСО "Успенська загальноосвітня школа І-ІІІ ст." пролунав дзвоник

Дата: 02.09.2021 13:40
Кількість переглядів: 262

Фото без опису

1 вересня 2021 року в ЗЗСО "Успенська загальноосвітня школа І-ІІІ ст." пролунав дзвоник, який сповістив про початок нового навчального року та свята Дня знань. На свято були запрошені начальник відділу освіти Онуфріївської селищної ради Наталія Кравченко та старосту села Успенки Тетяна Плітку.

Під святкову урочисту мелодію на свято за ручку з мамами й татами з хвилюванням зайшли першокласники. Лунають вітання випускників першокласникам, батьки передають хліб, сіль і своїх найдорожчих дітей до рук першої вчительки Любов Стеценко.

З вітальним словом до школярів та вчителів звернулася начальник відділу освіти, побажавши учням натхнення, творчості вчителям, терпіння і спокою батькам у новому навчальному році. Приємною новиною стали слова Наталії Василівни, що за результатами ЗНО наша школа 27 в області і перша в районі. Наталія Кравченко передала вітання від селищного голови Віталія Берези та подарунок – диван для відпочинкової зони.

За традицією кращі учні школи поклали квіти до обеліску слави, до пам’ятної таблички загиблого воїна-земляка Дмитра Шевченка. Лунає шкільний дзвоник і учні йдуть на перший в цьому навчальному році урок, приурочений 30-й річниці незалежності України.

Ось і все навчальний 2021- 2022 рік розпочато. Вперед до нових знань!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень