Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Об'єднуємося навколо пам'яті про наших захисників

Дата: 28.08.2021 16:10
Кількість переглядів: 885

Фото без опису

Сьогодні, 28 серпня 2021 року, напередодні Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, представниками Онуфріївської селищної ради, Онуфріївського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Онуфріївської спілки воїнів – інтернаціоналістів та учасників АТО вшановано пам’ять загиблих воїнів і проведено покладання квітів до пам'ятного знаку воїнам - інтернаціоналістам та учасникам АТО.

Захищаючи незалежність і територіальну цілісність рідної землі у протистоянні російській агресії Україна змушена платити жахливу ціну. Гірка втрата накрила сім’ї. Без опори та підтримки залишились батьки і рідні.

Учасники заходу разом з старостами територій, матерями та рідними загиблих відвідали могили земляків: в селищі Онуфріївка – Сергія Голєва, який загинув 22 жовтня 2017 року, в селищі Павлиш – Сергія Пономаренка, який загинув 02 серпня 2015 року та в селі Успенка – Дмитра Шевченка, який загинув 04 липня 2014 року боронячи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. В знак світлої пам’яті загиблим покладено квіти та вшановано їх пам’ять хвилиною мовчання.

А також, було відвідано могили померлих воїнів ООС (АТО) в селах Успенка, Вишнівці та Камбурліївка.

Дякуємо за їх подвиг задля нашого мирного життя!

Низько вклоняємось за їхній героїзм та відвагу!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень