Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Бджоляр - любитель отримав паспорт на пасіку

Дата: 17.08.2021 16:41
Кількість переглядів: 499

Фото без опису

В селі Байдакове по вулиці Садовій, 8 проживає бджоляр - любитель Лисенко Володимир Володимирович, 1958 року народження, уродженець міста Кременчук.

Працює Володимир Володимирович в КП «Благоустрій Кременчука». Має гарну сім’ю: дружину, дорослого сина та доньку третьокласницю. Поспілкувавшись з ним розумієш, що перед тобою дуже чемна, вихована і ввічлива людина.

Робота основна - у місті, а робота для душі - це дача, яку він придбав у липні 2016 року, де і започаткував свою улюблену справу. Любо зайти на його подвір’я, куди не глянь кругом викошено, побілено, насаджено молоді дерева. Господар з великої букви…

В його бджолярському обійсті налічується 190 бджолосімей. Він є активним членом Спілки пасічників України. Спілка збирається щороку у місті Градизьк Полтавської області, де з’їжджаються від 200 до 300 членів спілки. Сьогодні до Володимира Володимировича завітали гості: голова Онуфріївської селищної ради Віталій Береза, староста сіл Омельник та Байдакове Світлана Марченко, староста села Деріївка Руслан Яцина та провідний лікар Онуфріївської районної державної лікарні ветеринарної медицини Бухикало Микола Федотович.

Гарною новиною для бджоляра - любителя була та, що він отримав ПАСПОРТ НА ПАСІКУ. Йому розповіли, які потрібно оформити документи для отримання дотації за утримання бджолосімей від держави. А він почастував гостей медом і вощиною.

Хочеться побажати Володимиру Володимировичу міцного здоров’я, успіхів, терпіння, бо розуміємо, що його улюблена справа є тяжка праця!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень