Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Про оздоровлення дітей в дитячих оздоровчих закладах, що розташовані в гірських районах

Дата: 17.08.2021 13:18
Кількість переглядів: 1595

Фото без опису

Міністерством соціальної політики України запроваджується новий напрямок оздоровлення – це оздоровлення і відпочинок дітей, які потребують особливої уваги та підтримки, в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку вищої категорії, які розташовані в гірських районах, зокрема:

«Артек - Прикарпаття» -   дитячий оздоровчий табір, який знаходиться за адресою: вул. Суховоля, 61, м. Трускавець, Дрогобицький район, Львівська область.

«Соколята» - дитячий табір відпочинку, оздоровлення та патріотичного виховання дітей та молоді, який знаходиться за адресою: вул. Б.Хмельницького 7А/2, м. Хирів, Самбірський район, Львівська область.

Оздоровлення дітей в зазначених закладах буде здійснюватися за кошти державного бюджету.

Варто зауважити, що I оздоровча зміна для оздоровлення та відпочинку дітей у зазначених закладах розпочинається вже з 17 серпня 2021 року і триватиме 21 день як передбачено Законом України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», тобто до 06 вересня 2021 року.

На І оздоровчу зміну Кіровоградській області виділено Національною соціальною сервісною службою України 46 путівок для дітей пільгових категорій віком від 7 до 18 років.

Всі путівки безкоштовні і розподілені для дітей, які відповідно до чинного законодавства потребують особливої соціальної уваги та підтримки, а саме: діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей тощо.

Діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, є пріоритетом влади не лише у літній період.

У 2021 році планується проведення по 5 оздоровчих змін у вищезазначених закладах.

Тому, батькам або ж законним представникам дітей, бажаючих оздоровитися в дитячих оздоровчих закладах «Соколята» або «Артек - Прикарпаття» необхідно звернутися із заявами та відповідними документами (копія свідоцтва про народження дитини та копія документа, що підтверджує належність дитини до пільгової категорії) до відділу праці та соціального захисту Онуфріївської селищної ради за адресою: вул.40 років Перемоги, 37  або за телефоном гарячої лінії  0979650879.

 

Начальник відділу праці та соціального захисту Раїса СКРИПНІК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень