Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

30 липня 2021 року Онуфріївщина зустрічала делегацію керівників територіальних громад Олександрійського району

Дата: 01.08.2021 08:28
Кількість переглядів: 443

Фото без опису

Саме наша громада, на чолі з Онуфріївським селищним головою Віталієм Березою, дала старт низці заходів в різних куточках Олександрійщини в рамках знайомства, обміну досвідом, зміцнення дружніх та партнерських зв'язків між громадами району.

На чолі з заступником голови Кіровоградської обласної ради Вадимом Волкановим, помічником народного депутата України Олеся Довгого Анною Трубаченко, головою Олександрійської районної ради Сергієм Ракутою, та заступником голови Олександрійської райдержадміністрації Романом Домбровським, під проводом селищного голови Віталія Берези та заступників селищного голови делегація почала подорож нашою громадою з відвідування КО "Педагогічно-меморіальний музей В.О. Сухомлинського" в Павлиші. Насичену мультимедійну екскурсію, що ознайомила відвідувачів з життєписом видатного педагога та діяльністю музею провела директор Світлана Різник.

Наступним цікавим візитом став огляд ферми "Сом з Павлиша", де керівник ферми Олександр Новохатько продемонстрував гостям технологічні процеси вирощування риби, а також їх почастували сомом.

Приємні гастрономічні відкриття продовжились під час дегустації на ФОП Головченко, де присутні високо оцінили смак та якість крафтових сирів і еко-продуктів, що виготовляються на підприємстві.

Далі делегація вирушила до Онуфріївки, де зустріч розпочалась зі знайомства зі старостами сіл та селищ, які надали інформацію про населені пункти громади. Також гості отримали подарунки від Онуфріївської селищної ради, брендовані гаслом "Онуфріївщина туристична".

Однією з ключових подій цього дня стало вручення генеральним директором "Центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області" Олександром Ярошенком медпрацівникам Онуфріївщини спеціалізованого автотранспорту ("швидкої допомоги"), та презентація його в дії. В беззаперечній ефективності "подарунку" впевнилися онуфріївчани під час показового виступу медпрацівників. Дякуємо Олександру Івановичу за допомогу в отриманні необхідного нашій території спецавтомобіля, організацію навчання для медиків, наглядної презентації, а також за добрі слова та побажання.

Наступний пункт програми - екскурсія Онуфріївським дендропарком. Під час прогулянки стежками мальовничої рекреаційної зони директор Онуфріївського краєзнавчого музею Світлана Ворон, а також відомий в громаді краєзнавець Микола Явтушенко поглибили знання присутніх про історію створення паркової пам'ятки, благодійницьку діяльність родини Толстих та показали найцікавіші місця, що розкривають туристичний потенціал нашого парку.

На завершення заходу для гостей було підготовано поїздку до села Млинок, з подальшим покладанням квітів до меморіального комплексу пам'яті героїв Другої світової війни та ознайомленням з відомостями про значущу роль Придніпров'я в історії Великої Вітчизняної війни.

Зустріч пройшла успішно для всіх її учасників та завершилась на приємній ноті.

За прикладом нещодавньої естафети передачі "Президентської булави" від області до області, заручений підтримкою голови Олександрійської районної адміністрації Ольги Коріненко, Онуфріївський селищний голова започаткував схожу регіональну традицію. Булава з написом "Разом до успіху!" прямує до Світловодщини. Булава є своєрідним символом обміну досвідом у вирішенні проблем розвитку громад, і буде передаватись в наступні громади району.

Від імені Онуфріївської селищної ради та особисто селищного голови дякуємо кожному, хто зробив свій вклад, презентувавши найкращі сторони, туристичний та підприємницький потенціал, культурні перлини нашої території шановним гостям. Особливу подяку виражаємо Вадиму Волканову та Анні Трубаченко за всебічну допомогу у вирішенні питань, та лобіювання інтересів Онуфрїївської громади в районі та області. Безперечно, ваша праця обіцяє бути найрезультативнішою задля розвитку нашої громади, а дружні відносини між жителями громад лише зміцнюватимуться.

Крокуємо до успіху разом!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 
Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 
Фото без опису 
Фото без опису 
Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень