Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

29 липня 2021 року відбулось засідання Онуфріївської Федерації футболу

Дата: 29.07.2021 14:59
Кількість переглядів: 518

Фото без опису

Засідання провів голова Федерації Сергій Пугач за участю селищного голови Віталія Берези, членів виконкому Федерації футболу та представників окремих футбольних команд.

На засіданні були підведені підсумки проведення І кола чемпіонату Онуфріївської територіальної громади з футболу серед аматорських команд. Присутні проаналізували хід проведених матчів, в тому числі спірні моменти, які виникали під час ігор, штрафні санкції та шляхи вирішення конфліктних ситуацій між гравцями, арбітрами, суддями та вболівальниками. Голова Федерації наголосив на контролі виконання формальних чинностей, в тому числі правильності складання протоколів арбітрами. А також зауважив, що кожен з учасників чемпіонату повинен бути ознайомлений з Регламентом Федерації задля уникнення непорозумінь.

Селищний голова Віталій Береза під час обговорення висловив побажання створити дитячі команди в закладах середньої освіти та проводити дитячі турніри з футболу.

Віталій Миколайович звернувся до присутніх з проханням дотримуватись спортивної поведінки, виявляти повагу і до суддів, і один до одного, щоб гра приносила задоволення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень