Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

21 липня 2021 року відбулась зустріч Онуфріївського селищного голови Віталія Берези з військовослужбовцями вищих рівнів

Дата: 23.07.2021 10:29
Кількість переглядів: 574

21 липня 2021 року відбулась зустріч Онуфріївського селищного голови Віталія Берези з заступником командувача оперативного командування "Південь" генералом Соколовим Андрієм Васильовичем, заступником військового комісара Кіровоградського ОТЦК та СП полковником Юзвенком Романом Станіславовичем та начальником відділення рекрутингу та комплектування другого відділу Олександрійського РТЦК та СП майором Момотом Віктором Михайловичем.

Основна мета візиту - ознайомлення з результатами реформування Онуфріївського РТЦК в Олександрійський РТЦК та СП. До обговорення процесу військово-патріотичного виховання молоді запрошено голову ДГО ВПСК "Саланг" Володимира Гогу. Володимир Іванович запропонував присутнім познайомитись з діяльністю та досягненями організації при відвідуванні майбутніх змагань, в яких прийматимуть участь "салангівці". Також було піднято питання підготовки призовників до військової служби за контрактом; територіальної оборони; вшанування пам'яті героїв АТО/ООС та нагальні проблеми мілітарного сектору громади.

Віталій Миколайович наголосив, що в сторінках воєнної хроніки сіл та селищ Онуфріївщини є чимало історієтворчих подій та видатних особистостей, що заслуговують на увагу громадськості.

У висновку зустрічі було гарантовано ефективну підтримку та співпрацю працівників і військовослужбовців вищих рівнів з органами влади громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень