Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

14 липня 2021 року відбулась зустріч селищного голови Віталія Берези, першого заступника селищного голови Володимира Гамери і старости села Юрія Кушніра з жителями села Сметанівка

Дата: 14.07.2021 17:31
Кількість переглядів: 800

Фото без опису

В зустрічі взяли участь: депутат селищної ради Олександр Литвин, головний спеціаліст відділу ЖКГ, містобудування, архітектури, цивільного захисту та екології селищної ради Тетяна Коломієць, директор Павлиського комунального підприємства «Господар» Людмила Зайва. На зустріч також був запрошений Нурхаметов Сулейман Хамітович – представник фермерського господарства Нурхаметова.

Під час зустрічі жителями були підняті питання щодо: громадського пасовища, розчистки містка і канави по вулиці Перемоги, забезпечення автобусного сполучення у вихідні дні автобусом Павлівка – Кременчук, освітлення вулиць, розчищення водовідвідних канав по вулицях Перемоги і Гагаріна, обкосу вулиць та території кладовища, відстрілу лисиць, Також, гостро стояло питання безвідповідального ставлення жителя Д. по випасанню овець і великої рогатої худоби на людських городах, а також засмічення водостічної канави двома жителями вулиці Перемоги.

Селищний голова звернувся до учасників зустрічі з проханням не бути байдужими до фактів засмічення вулиць, проводити покіс трави біля нежилих будинків, городи яких обробляються жителями вулиць. Віталій Миколайович запросив на зустріч жителя Д. і провів з ним бесіду щодо недопущення завдання шкоди худобою людським городам.

Директор комунального підприємства «Господар» Людмила Зайва звернула увагу громадян на те, що не всі жителі заключили договори на вивезення сміття (лише 21 домоволодіння), кошти за дану послугу не сплачуються своєчасно, що не дає можливості проведення благоустрою території селища.

За результатами зустрічі селищним головою були дані доручення старості села Юрію Кушніру та директору комунального підприємства «Господар» Людмилі Зайвій по негайному вирішенню питання розчистки водовідвідних канав, освітлення вулиць та здійснення покосу трави. А також зобов’язав головного спеціаліста відділу ЖКГ, містобудування, архітектури, цивільного захисту та екології Тетяну Коломієць провести 15 липня перевірку садиб громадян, які не дотримуються правил благоустрою по утриманню присадибних територій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень