Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Святкування Івана Купала і Дня рибалки в Успенці

Дата: 12.07.2021 13:05
Кількість переглядів: 605

Чудове свято відбулось 10 липня в селі Успенка, де успенчани і гості села відсвяткували свято Івана Купала та День рибалки.

Жителів і гостей із святами привітали селищний голова Віталій Береза та староста села Тетяна Плітка. Віталій Миколайович вручив диплом і подарунок за участь в обласному святі фольклору «Невичерпні джерела» вокальному ансамблю «Козачка» (керівник – Лідія Демчук), а також нагородив грамотами селищної ради та грошовою премією за багаторічну, віддану і сумлінну працю, високу професійну майстерність працівників ТОВ «Успенський рибгосп»: приймальника риби Анатолія Дерипаску та рибалок Сергія Кушнірова і Євгенія Ткача. Цих же працівників також було нагороджено грошовими преміями від ТОВ «Успенський рибгосп».

Святкова програма була наповнена обрядовими дійствами купальського свята, чудовими концертними номерами, підготовленими аматорами художньої самодіяльності: фольклорним колективом «Козачка», самодіяльним колективом «Гарні молодички», вокальним ансамблем Куцеволівського Будинку культури – філії «Вербинченька», солістом академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України Дмитром Бойчуком, вокалісткою Катериною Матченко та учасниками художньої самодіяльності Успенського Будинку культури - філії.

Вразило всіх присутніх гарне традиційне купальське вогнище.

Далі учасники свята приймали участь в цікавих конкурсах, пригощалися смачною юшкою та кашею. Була організована виїзна торгівля.

Продовжилися гуляння до ранку святковою дискотекою.

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень