Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Святкування Івана Купала і Дня рибалки в Успенці

Дата: 12.07.2021 13:05
Кількість переглядів: 613

Фото без опису

Чудове свято відбулось 10 липня в селі Успенка, де успенчани і гості села відсвяткували свято Івана Купала та День рибалки.

Жителів і гостей із святами привітали селищний голова Віталій Береза та староста села Тетяна Плітка. Віталій Миколайович вручив диплом і подарунок за участь в обласному святі фольклору «Невичерпні джерела» вокальному ансамблю «Козачка» (керівник – Лідія Демчук), а також нагородив грамотами селищної ради та грошовою премією за багаторічну, віддану і сумлінну працю, високу професійну майстерність працівників ТОВ «Успенський рибгосп»: приймальника риби Анатолія Дерипаску та рибалок Сергія Кушнірова і Євгенія Ткача. Цих же працівників також було нагороджено грошовими преміями від ТОВ «Успенський рибгосп».

Святкова програма була наповнена обрядовими дійствами купальського свята, чудовими концертними номерами, підготовленими аматорами художньої самодіяльності: фольклорним колективом «Козачка», самодіяльним колективом «Гарні молодички», вокальним ансамблем Куцеволівського Будинку культури – філії «Вербинченька», солістом академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України Дмитром Бойчуком, вокалісткою Катериною Матченко та учасниками художньої самодіяльності Успенського Будинку культури - філії.

Вразило всіх присутніх гарне традиційне купальське вогнище.

Далі учасники свята приймали участь в цікавих конкурсах, пригощалися смачною юшкою та кашею. Була організована виїзна торгівля.

Продовжилися гуляння до ранку святковою дискотекою.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень