Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Святкування дня села в Браїлівці

Дата: 08.07.2021 14:50
Кількість переглядів: 564

Фото без опису

Доброю традицією жителів села Браїлівка стало святкування Дня села на свято Різдва Іоанна Предтечі.

07 липня розділили з браїлівцями це свято Онуфріївський селищний голова Віталій Береза, його заступники Світлана Калантаєвська і Валентина Здебська, керуюча справами (секретар) виконкому селищної ради Оксана Нестерова, староста селища Павлиш Юрій Кушнір.

Селищний голова Віталій Береза привітав жителів села і гостей з подвійним святом, зазначивши, що село Браїлівка хоч і невелике за кількістю жителів, але значиме для Онуфріївської громади. Адже незалежно від того, скільки в Браїлівці проживає людей, всі вони потребують уваги, турботи, вшанування трудових і культурних цінностей. А також зазначив: “Приємно, що у вашому селі силами небайдужих людей відновлено православний храм. Це доказ вашої згуртованості та символ відновлення духовних традицій. І сьогодні, в день великого православного свята Різдва Іоанна Предтечі, я бажаю всім жителям села ангельської опіки та Божого благословення на добрі справи”. Селищний голова побажав жителям села миру та впевненості у завтрашньому дні, любові і достатку в кожному домі.

Також відбулась церемонія вручення відзнак. Вітальними листами Онуфріївської селищної ради та грошовими преміями нагороджено активістів села Матвія Гончаренка та Олександра Руденка. За активну громадську позицію селищний голова вручив подяки підприємцям Людмилі Пономаренко та Олександру Бондаренку.

Для покращення освітлення села від себе особисто Віталій Миколайович подарував два світлодіодних ліхтарі.

Привітав жителів Браїлівки з Днем села також староста селища Павлиш Юрій Кушнір. Було вручено вітальні листи та подарунки: подружжю Ользі Григорівні та Анатолію Федоровичу Троян - з нагоди 50-річчя їхнього подружнього життя, найстаршій жительці села – Лапі Марії Терентіївні та наймолодшій жительці - Вероніці Гавриленко.

Продовжила свято концертна програма, підготовлена Павлиським Будинком культури - філією.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису
 Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень