Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Наш проект отримав перемогу!

Дата: 05.07.2021 16:53
Кількість переглядів: 527

Фото без опису

Три інвестиційні проекти 18 травня цього року було подано відділом економічного розвитку та інвестицій Онуфріївської селищної ради на обласний пітчинг (презентацію з метою знаходження потенційних інвесторів, готових профінансувати ці проекти). Один із них - “Сучасний майданчик для розвитку пляжного волейболу” в селі Успенка, отримав перемогу!

Сам конкурс проходив у кілька етапів. На першому етапі спеціалістами відділу був написаний проект та подана заявка на участь у конкурсі. Потім було триденне он-лайн навчання, в ході якого відбувся експрес - тренінг із написання інвестиційних проектів. Після цього всі обласні проекти, в тому числі і наші, ще доопрацьовувались у відповідності до вимог їхньої подачі. Далі протягом п'яти днів тривало голосування за подані соціальні проекти, спрямовані “на людей та для людей”, щоб інвестор мав розуміння, чи підтримує їх громада та наскільки вони актуальні. І наступним був етап презентації проектів та їхній захист, який проходили спеціалісти відділу економічного розвитку та інвестицій Онуфріївської селищної ради у он-лайн форматі. Журі Британської Ради оцінювало проекти, виставляючи бали. За його результатами, Британська Рада відхиляла або погоджувала проекти. Наш проект “Сучасний майданчик для розвитку пляжного волейболу” за результатами голосування зайняв 3-тє місце з поміж 18 обласних заявок та був відібраний Британською Радою для реалізації. Загальна вартість проекту - 54 тис. грн., з них - 35 тис. грн. профінансує Британська Рада, решта складе співфінансування Онуфріївської селищної ради та соціально відповідального бізнесу.

Дякуємо старості села Успенка Тетяні Плітці за ідею проекту. А також вдячні всім, хто підтримав цей проект голосуванням і тим, хто закликав населення взяти в ньому участь, зокрема - Любові Руденко, Віті Онисько та іншим. Разом — ми дієва сила, яка здатна здобувати перемоги!

Якщо Ви маєте цікаві проектні ідеї, які можливо реалізувати у Вашому селі чи селищі - звертайтеся до Онуфріївської селищної ради (електронна пошта - onufr.ekonom@ukr.net, тел. 0966009175). Ми подамо проекти на конкурси і гранти та допоможемо в їхній реалізації.

Ще раз дякуємо кожному за підтримку!

 

Відділ економічного розвитку та інвестицій Онуфріївської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень