Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Урочисті заходи з нагоди відзначення дня конституції та дня молоді

Дата: 28.06.2021 16:49
Кількість переглядів: 520

Фото без опису

27 червня в селищі Онуфріївка відбулися урочистості та святкова концертна програма до Дня Конституції України та Дня молоді.

Зі святом всіх присутніх привітав Онуфріївський селищний голова Віталій Береза, який побажав учасникам свята щоб серця завжди наповнювались гордістю та любов’ю до нашої країни, а також міцного здоров'я, добробуту, високих досягнень, нових звершень, миру і завжди бути молодими душею!

За сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди Дня Конституції України селищний голова вручив грамоти Онуфріївської селищної ради працівникам установ і організацій різних форм власності. Під час урочистостей також було відзначено найпрогресивнішу частину українського суспільства - молодь.

Далі святкування продовжила святкова концертна програма та ігри.

Учасники "Експрес флешмобу" за запальні танці отримали заохочувальні призи, а переможець в додаток отримав ще й пляшку шампанського.

Весело, завзято та неперевершено проявила себе молодь в грі «Танцювальний батл». Всім учасникам гри селищний голова Віталій Береза вручив подарунки: хлопцям - кепки, дівчатам - футболки.

А родзинкою свята був сюрприз від селищного голови. Самі спритні отримали суперпризи: електрочайник, дві кавоварки та електросендвічницю, а всі інші учасники отримали заохочувальні призи - чашки з українською символікою.

Дарунком для всіх учасників свята був флеш-моб від батьків випускників та святковий вальс від випускників 2021 року Онуфріївської ЗШ І-ІІІ ст.

Всі гості свята отримали масу задоволення від аматорів народного мистецтва з селища Онуфріївка та села Деріївка, які подарували глядачам свої пісні та запальні танці.

З початку свята і до самої темряви провели для дітей захоплюючі майстер-класи працівники Онуфріївського районного центру дитячо-юнацької творчості в п’яти локаціях: «Чарівна повітряна кулька», патріотичний браслетик, «Українськтй віночок», складання пазлів до Дня Конституції України, святковий боді-арт, які принесли море задоволення дітям.

Вечір продовжила святкова дискотека.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень