Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Святкування дня селища Павлиш

Дата: 27.06.2021 19:40
Кількість переглядів: 987

26 червня для павлишан стало потрійним святом. Цього дня відзначався День селища, а також відбулись урочистості з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді.

Першою розпочала святкувати малеча, для якої надвечір було організоване казкове дійство. А вже о 19 годині на селищному стадіоні розгорнулись масштабні урочистості та концертно-розважальна програма.

Територія біля селищного стадіону та Будинку культури перетворилась на суцільне розважальне містечко з різноманітними цікавими як для дітей, так і для дорослих, локаціями, багатьма точками виїзної торгівлі. Усіх, хто завітав на свято, від імені Онуфріївського селищного голови Віталія Берези, старости селища Павлиш Юрія Кушніра пригощали смачними юшкою та кашею.

Офіційну частину заходу відкрив своїм привітанням Віталій Береза. Він побажав усім жителям селища процвітання та стабільності, а також запевнив, що спільними зусиллями вдасться розвивати, оновлювати на краще, зміцнювати економічний та культурний потенціал. Віталій Миколайович передав вітання від заступника голови Кіровоградської обласної ради Вадима Волканова, який постійно підтримує Онуфріївську територіальну громаду і в якості подарунку селищу надав сертифікат на декілька світлодіодних світильників на сонячних батареях. Цей сертифікат Віталій Береза вручив старості Павлиша Юрію Кушніру з побажаннями робити селище «світлішим» та комфортнішим для проживання його мешканців.

До вітальних слів була запрошена помічник народного депутата Олеся Довгого Анна Трубаченко. Вона передала щирі вітання від Олеся Станіславовича, а для того, щоб Павлиш буяв зеленими шатами, подарувала саджанці магнолії.

Від імені голови Олександрійської райдержадміністрації Ольги Коріненко та від себе особисто вітав павлишан зі святами заступник голови Олександрійської РДА Роман Домбровський. Роман Васильович побажав усій Онуфріївській територіальній громаді та селищу Павлиш значних перспектив розвитку і потужних дієвих кроків вперед, аби кожен житель громади міг гордитись її здобутками. Користуючись нагодою, Роман Домбровський вручив Подяку Олександрійської райдержадміністрації з нагоди Дня Конституції України заступнику Онуфріївського селищного голови, депутату обласної ради Валентині Здебській.

Валентина Павлівна теж висловила вітання з нагоди свят. І від себе подарувала пилосос для музею історії Павлиша.

Теплі вітання прозвучали і від заступника голови Олександрійської районної ради Валентини Мележик. Вона передала павлишанам і гостям свята щирі вітання від голови Олександрійської районної ради Сергія Ракути та голови Олександрійської райдержадміністрації Ольги Коріненко. З нагоди Дня Конституції України Валентина Сергіївна вручила Подяку Олександрійської районної ради першому заступнику Онуфріївського селищного голови Володимиру Гамері.

З вітаннями та подарунками прибув на святкування депутат обласної ради, директор ТОВ «Світ-сир» Олег Медяник. Він подякував селищному голові Віталію Березі за активний розвиток громади та побажав не збавляти взяті темпи. Також для нагороджених номінантів свята Олег Григорович подарував набори продукції ТОВ «Світ-сир».

Депутат Кіровоградської обласної ради, генеральний директор групи компаній ТОВ «Дніпроенергобутпром» Михайло Литвиненко теж розділив «павлиське» свято. Він звернувся до присутніх із щирими вітаннями та вручив подарунки – набір м’ячів для ОЗЗСО «Павлиський ліцей ім. В. О. Сухомлинського», та для харчоблоку Павлиського закладу дошкільної освіти «Оленка» - електром’ясорубку.

З вітальним словом до земляків звернувся також староста селища Павлиш Юрій Кушнір. Він зазначив, що Павлиш є найбільшим населеним пунктом Онуфріївської територіальної громади, тому тут є багато ким і багато чим гордитись, але є й багато проблемних питань, які потрібно ще вирішувати. І успіх у цьому залежить від згуртованості павлишан, їхньої активності, взаєморозуміння та взаємопідтримки. Юрій Григорович побажав всім жителя селища миру, стабільності, добробуту та злагоди в родинах.

З нагоди Дня Конституції та Дня молоді Віталій Береза вручив Грамоти Онуфріївської селищної ради та Вітальні листи жителям селища. А також, з нагоди Дня селища було відзначено найстаршого жителя Павлиша - Карпа Леонтійовича Колісника, наймолодшу жительку селища - Софійку Комаревцеву, наймолодшу сім’ю – Ярослава та Карину Бицюк, господарів «Зразкового двору» – Івана та Лілію Кравченків, молодого активіста селища – Данила Гусєва.

Далі свою творчість та таланти дарували присутнім на святі аматори художньої самодіяльності, а драматичний колектив «Експромт» показав уривок із повісті «Кайдашева сім’я».

Також для учасників свята була проведена безпрограшна лотерея.

Селищний голова Віталій Береза разом із старостою Павлиша Юрієм Кушніром та депутатом обласної ради Михайлом Литвиненком підготували сюрприз для присутніх на святі – запросили вогняне шоу «Dikiy OGONЬ», яке викликало багато яскравих вражень та емоцій.

Свято продовжила молодіжна дискотека.

День селища Павлиш став ще однією можливістю єднання павлишан та всієї Онуфріївської територіальної громади.

                         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень