Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Спортивне свято в селі Камбурліївка

Дата: 27.06.2021 18:04
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

З метою пропаганди здорового способу життя, зміцнення здоров’я молоді шляхом залучення до організованої активності 27 червня 2021 року в селі Камбурліївка проведено фізкультурно-оздоровчий захід, присвячений Дню молоді.

У заході взяли участь: Онуфріївський селищний голова Віталій Береза, заступник селищного голови Валентина Здебська, головний спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту Тетяна Терещенко, директор КЗ «Онуфріївський селищний центр ФЗН «Спорт для всіх» Анатолій Голобородько, заступник директора КЗ «Онуфріївський селищний центр ФЗН «Спорт для всіх» Світлана Робота, староста села Камбурліївка Сергій Зубков, а також старости сіл та селищ громади.

Віталій Миколайович, вітаючи присутніх, побажав молоді впевнено крокувати до своєї мети, активно і сміливо приймати участь у боротьбі за успіх. А також, з нагоди відзначення 25-ї річниці Конституції України, за сумлінну працю, професіоналізм, активну громадську діяльність нагородив грамотою Онуфріївської селищної ради Єрмакову Ольгу Миколаївну - завідувача Камбурліївською бібліотекою - філією комунального закладу «Центральна публічна бібліотека» Онуфріївської селищної ради та з нагоди святкування Дня молоді вручив вітальний лист Зубкову Максиму Олеговичу - головному фахівцю комунального закладу «Онуфріївський селищний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

В змаганнях взяли участь 12 команд: з селищ Онуфріївка та Павлиш та сіл Камбурліївка, Василівка, Омельник, Вишнівці, Мар’ївка, Млинок, Попівка, Куцеволівка, Деріївка і Успенка.

Змагання розпочались з представлення команд. Кожна команда приготувала цікаве привітання, після чого всі рішуче налаштувалися змагатися за перемогу.

Відповідно до програми проведено 6 видів змагань: стрибки в мішках, підтягування на перекладині, стрибки в довжину з місця, «Мисливці» та «Качки», «Вершник» (осідлати коня), «Козацький напій». Під час заходу команди вміло показували свою силу, спритність, кмітливість, увагу, швидкість, витривалість, взаємовиручку та винахідливість.

За результатами змагань визначено переможців; І місце виборола команда з селища Онуфріївка, ІІ – команда з села Успенка, ІІІ місце посіла команда з села Млинок. Команди були нагороджені грамотами, медалями та отримали грошові премії від Онуфріївської селищної ради, а також були відзначені спільними дипломами й кубками від «Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та комунального закладу «Онуфріївський селищний центр ФЗН «Спорт для всіх». Всі інші команди - учасниці отримали подяки від Онуфріївської селищної ради та заохочувальні грошові нагороди.

Селищний голова Віталій Береза також повідомив присутніх про те, що Онуфріївська громада отримала від Приютівської громади перехідний кубок «Спортивне літо – 2021» і зараз ми передаємо естафету Великоандрусівській громаді.

На святі був справжній шквал емоцій, волі до перемоги і єдності духу кожної команди. Всі присутні отримали заряд бадьорості та чудовий настрій!

А господарі заходу почастували всіх присутніх запашною юшкою, смачними стравами та холодними напоями.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень