Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Випускний вечір в ЗСО "Онуфріївська ЗШ І-ІІІ ст."

Дата: 26.06.2021 15:47
Кількість переглядів: 620

Випускний вечір - надзвичайне свято: радісне, урочисте, яскраве, веселе і зворушливе. Це прощання з дитинством і початок самостійного дорослого життя...

Кожного року свято випускного вечора в селищі Онуфріївка є особливим не тільки для випускників, а й для всіх його жителів. Вчора, 25 червня 2021 року, відбувся випускний вечір для 31-го випускника школи.

У нинішньому році було вручено 3 золоті медалі: Лілії Голобородько, Анастасії Зубковій, Ніні Мойсеєнко та одну срібну медаль - Марині Білан.

Розділили радість свята із випускниками гості: Онуфріївський селищний голова Віталій Береза, заступник селищного голови, депутат обласної ради Валентина Здебська, фахівець КЗ «Онуфріївський селищний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ростислав Кохно. Вони привітали всіх зі святом і побажали випускникам втілити в життя свої плани і мрії, досягнути поставлених цілей і рухатися по життю вперед, не зупиняючись на досягнутому. А також висловили слова вдячності вчителям і батькам за навчання і виховання чудових дітей.

З теплими, щирими словами вітання до учнів звернулася директор школи Світлана Рощенко, яка побажала їм сміливо ступати на стежку дорослого життя, взявши з собою свої мрії і теплі спогади про школу.

А далі були щемні слова вдячності випускників вчителям і батькам, теплі спогади про їхні шкільні роки, настанови від класних керівників та чудові слова: «Ми відпускаємо вас зі школи, але не з свого серця». В безхмарне вечірнє небо злетіли чисельні повітряні кульки. Сюрпризом для всіх був неймовірний танок у виконанні мам випускників.

Останній прощальний вальс випускників та святковий салют завершили цей чудовий випускний вечір. Щасливої дороги вам, дорогі випускники!

                  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень