Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Випускний в ЗЗСО "Омельницька ЗШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ"

Дата: 26.06.2021 14:37
Кількість переглядів: 273

Фото без опису

Випускний вечір – свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії й біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки та перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях.

25 червня 2021 року випускники ЗЗСО "Омельницька ЗШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ" отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту.

На святі були присутні гості: перший заступник селищного голови Володимир Гамера та староста села Світлана Марченко, які привітали випускників з завершенням ще одної сторінки їх життя, побажали міцного здоров'я, поступити до вищіх закладів.

Від імені адміністрації школи привітали випускників та побажали їм життєвих гараздів, щирих людей, віри й наснаги, у серці любові, впевненості в усіх починаннях і рясних Божих благословень. Дуже радісно і приємно, що випускниця закладу Єгоян Евеліна отримала золоту медаль!

З посмішками на обличчях та сльозами на очах учні подякували своїм батькам і вчителям. Тож, хай Вам щастить, у добру путь!

Зі святом, з успішним закінченням школи та вступом у доросле життя !

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень