Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Держпродспоживслужба інформує

Дата: 24.06.2021 16:31
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

Інформуємо споживачів та операторів ринку, що до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло повідомлення через систему швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (RASFF) стосовно виявлення флуазифоп-п (0.052 mg/kg - ppm) в брокколі, що експортувались з Республіки Польща (виробник, вантажовідправник: Polski Ogrod Sp. z o. o.) до України (отримувач: ТОВ «Торгівельний Дім «Асканія», м. Київ, пров. Новопечерський, 5, 01042).

Онуфріївське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/або здійснюють обіг вище зазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та/або обігу та проінформувати Онуфріївське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області про результати розгляду та вжиті заходи відповідно до Законів України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» та «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

У разі виявлення зазначеної продукції повідомляйте Онуфріївське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області за телефоном – 0985618537, або на електронну адресу : 20.dpss.kr@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень