Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Святкування Міжнародного Дня поля

Дата: 24.06.2021 16:25
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

Сьогодні в селі Созонівка Кропивницького району відбулись урочистості з нагоди святкування Міжнародного Дня поля. Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Марія Чорна та перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк привітали аграріїв та вручили обласні відзнаки. Онуфріївський селищний голова Віталій Береза взяв участь в заході в складі делегації Олександрійської районної державної адміністрації.

Понад сотня сільгоспвиробників та представників науково-дослідних інститутів України приймали участь в міжнародній агропромисловій виставці "День поля". Серед учасників – аграрії з Київської, Дніпропетровської, Харківської та Кіровоградської областей.

Цьогорічна тема «Дня поля» присвячена науково-інноваційним досягненням та конкурентоздатності сортів ранніх зернових культур в умовах Центрального регіону. Учасниками зібрання стали відомі науковці, які надавали актуальну інформацію та консультації аграріям. Гості заходу змогли ознайомитися з агротехнологічними та селекційними дослідженнями Інституту сільського господарства Степу НААН та оглянути науково-демонстраційний полігон сортів ранніх зернових культур. На науково-дослідному полігоні учасники ознайомились з морозостійкими та вологостійкими сортами пшениці та ячменю.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень