Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

23 червня 2021 року відбулось позачергове засідання Онуфріївської Федерації футболу

Дата: 23.06.2021 15:49
Кількість переглядів: 446

Засідання провів голова Федерації Сергій Пугач за участю селищного голови Віталія Берези, першого заступника селищного голови Володимира Гамери та членів виконкому Федерації футболу.

На засіданні були розглянуті проблемні питання, які виникли під час проведення чемпіонату Онуфріївської територіальної громади з футболу серед аматорських команд. Сергій Пугач проінформував присутніх про те, що на сьогодні проблемними є питання щодо перенесення матчів, суддівства, дотримання належної поведінки гравців команд та інше. На засіданні були обговорені дані питання, а також розглянуті заяви, що надійшли до голови Федерації футболу.

Селищний голова Віталій Береза під час обговорення наголосив на тому, що повинна бути чітка організація матчів та справедливе суддівство, а також зазначив, що під час футбольних матчів гравці та вболівальники повинні дотримуватись коректної поведінки, виявляти повагу і до суддів, і один до одного, щоб гра приносила задоволення.

Членами Федерації також піднімались питання щодо проведення кубкових змагань та участі команд громади у ветеранських турнірах області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень