Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Урочисті заходи з нагоди відзначення Дня медичного працівника

Дата: 18.06.2021 18:24
Кількість переглядів: 419

Фото без опису

18 червня 2021 року з нагоди відзначення Дня медичного працівника в Онуфріївському базовому Будинку культури відбулися урочисті заходи та святковий концерт.

«Здоров’я є найдорожчим скарбом для кожної людини, а свята місія медичних працівників – його збереження та відновлення, особливо в наш непростий час» - наголосив селищний голова Віталій Береза, вітаючи працівників медичної галузі Онуфріївської громади. А також подякував всім, чия професія пов’язана з медициною за невтомну працю і відданість своєму покликанню.

За багаторічну віддану і сумлінну працю, високу професійну майстерність, активну громадську позицію та з нагоди Дня медичного працівника грамотами Онуфріївської селищної ради нагороджені 24 працівники та ветерани медичної галузі Онуфріївщини.

Привітали з наступаючим святом всіх присутніх також директор комунального підприємства «Онуфріївська центральна районна лікарня» Лідія Іванченко та заступник головного лікаря комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги», голова профспілкового комітету Юлія Панченко, які вручили грамоти медичним працівникам та ветеранам медичної галузі своїх колективів і побажали всім міцного здоров’я.

Святковий настрій та море позитивних емоцій подарував учасникам свята концерт, організований працівниками Онуфріївського базового Будинку культури за участю учасників художньої самодіяльності!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень