Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Шоста сесія Онуфріївської селищної ради

Дата: 15.06.2021 13:05
Кількість переглядів: 497

Фото без опису

15 червня 2021 року відбулась шоста сесія Онуфріївської селищної ради. В роботі сесії взяв участь 21 депутат селищної ради.

На сесії було розглянуто ряд питань, а саме:

1) Про внесення змін до рішення селищної ради від 24 грудня 2020 року №25 «Про бюджет Онуфріївської селищної територіальної громади на 2021 рік».

2) Про внесення змін до штатного розпису Онуфріївської селищної ради.

3) Про внесення змін до структури виконавчих органів селищної ради та загальної штатної чисельності селищної ради та її виконавчих органів.

4) Про встановлення на території Онуфріївської селищної територіальної громади ставок земельного податку, єдиного податку, транспортного податку, туристичного збору, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

5) Про затвердження Положень про відділ бухгалтерського обліку і звітності та управління персоналом селищної ради, про оплату праці працівників селищної ради, про преміювання працівників селищної ради, про сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету селищної ради та сектор інформаційних технологій.

6) Про затвердження Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Онуфріївської селищної ради на 2021 - 2025 роки.

7) Про затвердження Програми поводження з безпритульними тваринами в Онуфріївській селищній раді на 2021 - 2025 роки.

8) Про затвердження Програми допризивної підготовки, військово- патріотичного виховання молоді, організації приписки до призивної дільниці, призову громадян України на строкову військову службу та виконання заходів з мобілізації «Призовник» на 2021 рік.

9) Про внесення змін до рішення селищної ради від 26 січня 2021 року №204 «Про утворення Центру надання адміністративних послуг та затвердження Положення, Регламенту і Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Онуфріївської селищної ради - Центр Дія».

10) Про затвердження Переліків адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Онуфріївської селищної ради - Центр Дія та графіків роботи Центру надання адміністративних послуг Онуфріївської селищної ради - Центр Дія у новій редакції.

11) 3емельні питання.

Всі питання розглянуті, прийняті відповідні рішення. Робота сесії пройшла в чіткій, конструктивній обстановці.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень