Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

8 червня 2021 року селищний голова Віталій Береза відвідав село Василівку, де нещодавно розпочалось будівництво стадіону

Дата: 08.06.2021 15:36
Кількість переглядів: 585

Фото без опису

8 червня 2021 року селищний голова Віталій Береза відвідав село Василівку, де нещодавно розпочалось будівництво стадіону за ініціативи фермера села, члена Федерації футболу Івана Беруна, якого підтримали староста села Олександр Кривошлик та небайдужі фермери і одноосібники: Олег Берун, Ігор Кривошлик, Сергій Тищенко, Іван Мельніченко, Олександр Щербін, Валерій Пироженко та інші.

В даний час роботи по вирівнюванню площі поля проводяться власною технікою та за власні кошти. Послуги погрузчика надав житель села Віталій Онопа. Староста села і організатори висловлюють подяку за надання грейдера ТОВ «Верес». В планах - до кінця місяця засіяти стадіон травою і провести необхідні агротехнічні роботи, а до кінця року – зварити і встановити на стадіоні ворота. Також планується встановити трибуни для глядачів та побудувати приміщення роздягальні.

Віталій Миколайович подякував всім причетним до цієї важливої для села справи за ініціативу та активну життєву позицію! Наголосив, що в Василівці живуть справжні господарі, для яких не байдужа доля села та життя його мешканців.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень