Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

02 червня 2021 року в ЗЗСО «Онуфріївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» пролунав Останній дзвоник

Дата: 02.06.2021 17:29
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

02 червня 2021 року в ЗЗСО «Онуфріївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» пролунав останній дзвоник - закінчився ще один навчальний рік. Для деяких учнів він черговий, а для одинадцятикласників - «останній». На порозі нове життя - незвичайне, складне, але цікаве і прекрасне.

Учнів та випускників зі святом останнього дзвоника привітали голова Онуфріївської селищної ради Віталій Береза, начальник відділу освіти Наталія Кравченко та начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту селищної ради Світлана Балим, які побажали школярам та випускникам зі міцного здоров’я, щастя, миру і добробуту, процвітання і стабільності, бадьорості і святкового настрою, щасливих та яскравих подій.

Директор ДП «Онуфріївський лісгосп» Деркач Олег Васильович привітав зі святом та вручив учням Грамоти та подяки за участь у конкурсі «Лісівник – господар лісу».

Свято традиційно було багате на чудові пісні та хореографічні композиції, та звичайно – танець від випускників.

Тож вітаємо усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження!

В добру дорогу випускники!!!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень