Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

31 травня 2021 року селищний голова Віталій Береза провів нараду, на якій розглянуте питання «Про стан дотримання протипожежних заходів в закладах середньої та дошкільної освіти»

Дата: 31.05.2021 17:30
Кількість переглядів: 384

Фото без опису

За результатами перевірок, проведених спеціалістами Онуфріївського районного сектору УДСНС в Кіровоградській області було виявлено значну кількість порушень з дотримання протипожежних заходів в закладах середньої та дошкільної освіти, більшість з яких на жаль не були усунуті починаючи з 2017 року та перейшли у «спадщину» нинішній селищній раді.

З метою ліквідації недоліків селищним головою по кожному закладу були поставлені конкретні завдання та дані доручення по їх усуненню, в першу чергу тих, які потребують незначних коштів. Для вирішення всіх інших недоліків потрібні значні фінансові затрати, адже в середньому на один об’єкт необхідно понад півмільйона гривень з селищного бюджету.

На превеликий жаль, не усунення недоліків тягне за собою призупинення роботи закладів освіти. Зважаючи на це, Віталій Береза наголосив, що селищна рада максимально намагається зберегти кожен заклад освіти в належному стані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень