Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

31 травня на майданчику ЗЗСО «Млинківська ЗШ І-ІІІ ст.» проведені фізкультурно-оздоровчі заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей

Дата: 31.05.2021 17:30
Кількість переглядів: 271

Фото без опису

Весело та гамірно було 31 травня на майданчику ЗЗСО «Млинківська ЗШ І-ІІІ ст.», адже там сьогодні були проведені фізкультурно-оздоровчі заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей.

Захід був організований комунальним закладом «Онуфріївський селищний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Його головна мета - популяризація легкої атлетики серед учнівської молоді, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я, відбір спортсменів на обласні змагання.

Учасників команд привітали заступник Онуфріївського селищного голови Валентина Здебська, головний спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту селищної ради Тетяна Терещенко, директор ЗЗСО «Млинківська ЗШ І-ІІІ ст.» Алла Стеценко та староста села Млинок Наталія Борщик. Валентина Павлівна зазначила, що діти – це наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І дуже важливо, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Тому підтримка фізкультурного руху – це пріоритетне завдання нашої громади.

У змаганнях взяли участь 5 команд: з сел. Онуфріївка, сел. Павлиш, с. Млинок, с. Успенка та с. Деріївка. В рамках програми проведено: стрибки в довжину з розбігу (юнаки), кидок тенісного м’яча на дальність, біг (100м), легкоатлетичний крос 800м та 400м. Діти продемонстрували вміння концентруватись на поставлених завданнях, наполегливість та волю до перемоги.

Переможці і призери змагань були відзначені медалями, грамотами та призами КЗ «Онуфріївський СЦ ФЗН «Спорт для всіх».

Позитивні емоції та гарні враження діти отримали не лише від спортивних змагань, а й від святкового столу, який був організований за сприяння старости Наталії Борщик та фермерських господарств села Млинок. Дітей пригощали смачними варениками, солодощами, фруктами та напоями. Учасники змагань отримали справжній святковий настрій!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень