Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

31 травня 2021 року відбулось чергове засідання виконкому Онуфріївської селищної ради. В його роботі взяли участь 29 членів виконкому

Дата: 31.05.2021 16:29
Кількість переглядів: 452

Фото без опису

На засіданні виконкому розглянуто 26 питань, а саме: про створення робочої групи з питань збільшення фонду оплати праці та підвищення середньомісячної заробітної плати суб’єктами господарювання; про розгляд звіту про виконання бюджету селищної громади за І квартал 2021 року; про правила загального водокористування на території Онуфріївської селищної ради; про створення житлової комісії при виконавчому комітеті селищної ради та затвердження її Положення; про селищну Координаційну раду з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми; про надання матеріальної допомоги на поховання та лікування громадянам, які звернулись до Онуфріївської селищної ради та ряд інших питань. Після обговорення по кожному питанню було прийняте відповідне рішення виконкому.

Селищний голова Віталій Береза висловив подяку всім, хто голосував за проект «Онуфріївський дендропарк», проте зауважив, що жителі не проявили необхідну активність під час голосування, що призвело до непроходження нашого проекту до числа лідерів. А також, звернувся до старост територій з проханням активізувати роботу, залучаючи ініціативну молодь, до написання проектів з метою отримання коштів та покращення розвитку територій громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень