Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Оперативно ліквідовуються наслідки природної стихії!

Дата: 25.05.2021 17:46
Кількість переглядів: 621

Фото без опису

Внаслідок сильного зливового дощу 20 травня виникли значні намули на узбіччях та безпосередньо на дорожньому полотні автотраси державного значення Полтава - Олександрія в межах села Шевченка. Змитим із сільгоспугідь ґрунтом було повністю замулено водостічні труби. Потоки води та мулу також пошкодили ґрунтову дорогу, що знаходиться паралельно автотрасі і якою користуються жителі села.

Онуфріївський селищний голова Віталій Береза того ж дня повідомив про виникнення проблемної ситуації тимчасово виконуючому обов'язки голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Валерію Жалдаку, а також звернувся до заступника голови обласної ради Вадима Волканова, який опікується Онуфріївською селищною територіальною громадою. Обласні посадовці відразу ж відреагували. Максимально оперативно на місце події прибули фахівці дорожньої служби, які визначили об'єми необхідних робіт. Вже наступного понеділка розпочалось видалення порослі по стічному каналу. У вівторок до роботи приступив потужний екскаватор. Ним будуть поглиблені канали з обох сторін автотраси протяжністю до двох кілометрів кожен та розчищено водостічні труби. Найближчим часом надійде техніка, якою буде вивозитись намулений грунт.

Як повідомляє виконуючий обов'язки заступника начальника Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Олександр Палівода, всі ці роботи виконуватимуться підрядною організацією, що виграла тендер на експлуатаційне утримання доріг державного значення по нашій зоні - ТОВ “Ростдорстрой”.

Слід зазначити, що Онуфріївською селищною радою відразу після підтоплення було направлено комунальну техніку, яка виконала роботи з розчищення ґрунтової дороги в селі Шевченка.

Онуфріївський селищний голова Віталій Береза висловлює вдячність усім посадовцям, які оперативно зреагували та надали всебічне сприяння у вирішенні проблеми. “Не важливо скільки людей проживає в тому чи іншому населеному пункті - кілька тисяч чи декілька сімей, всі вони - мешканці нашої громади і потребують уваги та турботи, - підкреслює Віталій Миколайович. - Тому Онуфріївською селищною радою докладатимуться всі зусилля для того, щоб забезпечити комфортне проживання всім мешканцям нашої громади”.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень