Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

17 травня 2021 року Онуфріївський селищний голова Віталій Береза провів планову нараду з керівниками структурних підрозділів селищної ради та служб громади

Дата: 17.05.2021 15:56
Кількість переглядів: 349

Фото без опису

17 травня 2021 року Онуфріївський селищний голова Віталій Береза провів планову нараду з керівниками структурних підрозділів селищної ради та служб громади. Начальники відділів і служб проінформували про основні заходи, які заплановані на поточний тиждень та проблемні питання з кожного напрямку діяльності. Були обговорені питання: проведення 18 травня Дня відкритих дверей в Онуфріївському краєзнавчому музеї до Міжнародного дня музеїв, підготовка до відзначення Міжнародного Дня захисту дітей, голосування по проекту "Відновлення туристично-рекреаційного об’єкта садово-паркового мистецтва "Онуфріївський парк" у конкурсі “Наша громада”, встановлення дорожніх знаків та інше.

Селищний голова звернув увагу присутніх на необхідність проведення впорядкування території біля закладів торгівлі та біля установ і організацій. Також було наголошено на проведення впорядкування острову в Онуфріївському парку та обкосу трави на території парку!

За результатами наради селищним головою було дано ряд доручень з обговорених питань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень