Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Привітання селищного голови Віталія Берези з Днем Матері

Дата: 09.05.2021 08:00
Кількість переглядів: 513

Фото без опису

В останній місяць весни, у травні, коли земля вкривається травами і квітами, коли стоять прекрасні дні і літо стукає у двері, Україна відзначає дуже світле та красиве свято - День Матері.

Материнство – дар Божий, вічне джерело буття людського, основа сім’ї, роду і народу. Саме уроки матері є головними дороговказами на життєвому шляху, а її любов – найнадійнішим оберегом. Нелегка і дуже відповідальна праця – виростити своїх дітей здоровими фізично і морально, добрими й сильними у житті, гідними громадянами нашої держави. І попри свої щоденні турботи та обов’язки, жінки - матері успішно реалізують себе в усіх сферах життя, працюючи і виховуючи дітей з повною віддачею. Серед них є суспільні діячі і керівники великих підприємств та організацій, вчителі і лікарі, спортсмени і правоохоронці, діячі культури і службовці.

Тож з нагоди свята прийміть слова щирої вдячності за натхненну та найвідповідальнішу материнську працю, за відданість, ласку, розуміння та надійну підтримку. Нехай же вам вдається усе, за що беруться ваші дбайливі руки! А тепло домашнього вогнища, створене вашими лагідними серцями, зігріває ваші родини повсякчас!

 

Онуфріївський селищний голова                               Віталій БЕРЕЗА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень