Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Звернення селищного голови Віталія Берези з нагоди Дня пам'яті та примирення і з Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2021 08:00
Кількість переглядів: 536

Фото без опису

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ! ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ!

8 та 9 травня ми відзначаємо День пам'яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Для усіх поколінь ці дні є особливими – це і радість перемоги, і гіркота втрат. Перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників.

Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її щасливою та квітучою. Крізь полум'я боїв, страждання і смерть, крізь гіркоту поразок та непоправні втрати йшов наш народ до Великої Перемоги.

Вічна слава загиблим героям, ветеранам, які пішли за межу вічності в повоєнний час! Шана тим, хто сьогодні поряд із нами, підтримує, надихає на добрі справи, посилює відповідальність! Нехай нашими неперехідними духовними цінностями, нашими найвищими чеснотами стануть священна пам'ять і глибока повага.

Здоров'я, благополуччя та мирного неба!

 

Онуфріївський селищний голова                               Віталій БЕРЕЗА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень