Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

05 травня 2021 року Онуфріївщину з робочим візитом відвідав заступник голови Кіровоградської обласної ради Вадим Волканов

Дата: 06.05.2021 10:47
Кількість переглядів: 549

Фото без опису

05 травня 2021 року Онуфріївщину з робочим візитом відвідав заступник голови Кіровоградської обласної ради Вадим Волканов. Він побував в медичних закладах селища Онуфріївка, де вручив старшому фельдшеру Онуфріївської підстанції екстреної медичної допомоги та медичних катастроф у Кіровоградській області Анатолію Тищенко сертифікат на спеціалізований санітарний транспорт екстреної медичної допомоги типу В пункту постійного базування бригади екстреної медичної допомоги у сел. Онуфріївка. Вадим Анатолійович побажав медичним працівникам щоб під час чергувань було якомога менше випадків, які потребуватимуть екстреної медичної допомоги та виїзду даного санітарного автомобіля на виклики громадян.

Також Вадим Волканов вручив головному лікарю Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Онуфріївської селищної ради» Людмилі Горобець сертифікат на отримання кисневих концентраторів у кількості 8 одиниць, які в даний час життєво необхідні як для медиків, так і для пацієнтів. Поряд з цим він зазначив, що селищний голова Віталій Береза під час кожної робочої поїздки до міста Кропивницький пріоритетними завжди ставить питання медицини.

Віталій Береза щиро подякував обласному керівництву за надану допомогу та висловив надію на підтримку Онуфріївської громади в подальшому. Наголосив, що ставить для себе першочерговим завданням оновлення медичного обладнання в Онуфріївській центральній районній лікарні, адже це дасть можливість підвищити якість надання медичних послуг та розширити їх перелік, а також вплине на рівень заробітної плати медичних працівників закладу.

Зі словами вдячності всім рівням влади за підтримку медичної галузі Онуфріївської громади та надане обладнання, яке дасть змогу врятувати тисячі людських життів, звернулась Людмила Горобець, яка в знак гостинності вручила поважному гостю запашний Онуфріївський коровай.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень