Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

30 квітня 2021 року відбулась V позачергова cесія восьмого скликання Онуфріївської селищної ради

Дата: 30.04.2021 16:54
Кількість переглядів: 728

Фото без опису

30 квітня 2021 року відбулась V позачергова cесія восьмого скликання Онуфріївської селищної ради. В роботі сесії взяли участь 19 депутатів. На сесії розглянуто 142 питання, за результатами розгляду яких прийняті відповідні рішення. Основним питанням, яке стояло на повістці денній було питання: «Про внесення змін до рішення селищної ради від 24 грудня 2020 року № 25 «Про бюджет Онуфріївської селищної територіальної громади на 2021 рік».

Селищним головою Віталієм Березою на розгляд депутатів було винесене питання щодо фінансування розробки проектів по усуненню недоліків, вказаних у рішенні суду по Успенському сільському будинку культури. Депутатами одноголосно було підтримано дане питання та прийняте рішення щодо виділення коштів у сумі 60,0 тис. грн. для виготовлення проектно-кошторисної документації (з проходженням експертизи) на встановлення блискавкозахисту, пожежної сигналізації та вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій покрівлі Успенського сільського будинку культури.

Також на сесії селищної ради, в зв’язку з складанням повноважень депутатом селищної ради Володимиром Гамерою до складу депутатського корпусу згідно списку введено Олексія
Скриля, який прийняв Присягу депутата селищної ради та отримав депутатське посвідчення.

На завершення засідання Віталій Береза привітав присутніх з наступаючими Великодніми святами та побажав всім міцного здоров’я, тепла, благополуччя і родинного затишку. А також, попросив підтримати проект Онуфріївської селищної ради "Відновлення туристично-рекреаційного об’єкта садово-паркового мистецтва «ОНУФРІЇВСЬКИЙ ПАРК», в рамках конкурсу «Наша громада», шляхом реєстрації через свій акаунт у соціальній мережі (реєстрації через електронну пошту) на сайті (otg.fakty.com.ua ) та проголосувати з 10 по 31 травня за посиланням (http://otg.fakty.com.ua/communities/onufriivska-gromada)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень