Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Великодня паска в кожен дім

Дата: 29.04.2021 15:55
Кількість переглядів: 471

Фото без опису

З приходом теплої пори року наша земля вбирається в ошатний килим смарагдових трав та перших весняних квітів, чекаючи на найвеличніше християнське свято Світле Воскресіння Христове.

В територіальному центрі соціального обслуговування Онуфріївської селищної ради існує добра традиція – вітати підопічних смачними пасками напередодні свята. В цьому році на реалізацію програми «Турбота - ХЛІБ» передбачено в бюджеті Онуфріївської селищної територіальної громади 42 тис. грн, з яких 12 439,02 грн. було виділено на придбання до Великодня смачних смаколиків (Кекс «Світанок» вагою 550 грам) ТОВ «Кременчуцький хлібокомбінат» в кількості 401 штука.

О восьмій годині ранку 29 квітня 2021 року, в день Чистого Четверга, затишна зала територіального центру наповнилась ароматом святкової випічки. Сповнені радістю та надією приймали працівники соціального закладу гостей: першого заступника селищного голови Володимира Гамеру, заступника селищного голови Світлану Калантаєвську та благочинного Онуфріївського округу, протоієрея Миколу Чутору, який здійснив чин освячення Пасхальної випічки.

Наче весняні ластівки полетіли до осель підопічних територіального центру соціальні робітники з смачними привітаннями з Великодніми святами. Добрі слова вітань від Онуфріївського селищного голови Віталія Берези, всього депутатського корпусу громади, селищних та сільських старост разом з солодкими частуваннями отримають підопічні відділення соціальної допомоги вдома територіального центру, що додасть людям поважного віку гарного святкового настрою, віри в те, що про них пам’ятають і піклуються, надії на мир та злагоду!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень