Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

28 квітня 2021 року Онуфріївський селищний голова Віталій Береза зібрав термінову нараду

Дата: 29.04.2021 08:24
Кількість переглядів: 334

Фото без опису

28 квітня 2021 року Онуфріївський селищний голова Віталій Береза зібрав термінову нараду за участю заступників селищного голови та начальників структурних підрозділів селищної ради. Нагального вирішення потребувало питання не допущення закриття Успенського Будинку культури - філії, яке виникло в зв’язку з отриманням вимоги Онуфріївського районного відділу державної виконавчої служби Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) щодо проведення виконавчих дій по опломбуванню будівлі Успенського Будинку культури - філії.

Селищним головою було дане доручення начальнику відділу культури, туризму, молоді та спорту селищної ради Світлані Балим, начальнику відділу житлово-комунального господарства, архітектури, містобудування, цивільного захисту та екології Надії Бурі терміново виїхати в село Успенка з метою виготовлення проектно-кошторисної документації на встановлення пожежної сигналізації та на вогнезахисту обробку дерев’яних конструкцій в Будинку культури. Також, Віталій Береза звернувся з гарантійним листом до Онуфріївської районної служби управління ДСНС в Кіровоградській області про забезпечення виконання заходів, зазначених в Акті – перевірці додержання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки від 16 листопада 2018 року № 57, в результаті чого було тимчасово відстрочено застосування заходів реагування до Успенського Будинку культури.

Підводячи підсумки наради Віталій Миколайович наголосив: «Жодна територія Онуфріївської громади не залишається поза увагою селищного голови!... Ми не шукаємо винних! Ми шукаємо шляхи вирішення проблеми!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень