Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

З 1 квітня в Україні стартувала 16-та благодійна акція “Серце до серця” - “Здорові немовлята!”

Дата: 28.04.2021 15:58
Кількість переглядів: 324

Фото без опису

З 1 квітня 2021 року в обласних центрах, районах та містах України розпочалася благодійна 16-та Всеукраїнська акція “Серце до Серця” - “Здорові немовлята!”. Метою акції є закупівля неонатального медичного обладнання для дитячих лікарень.

У визначений період проведення акції — з 1 квітня по 30 вересня 2021 року, збір коштів проводитимуть волонтери під час різноманітних масових заходів. Кожен волонтер матиме на собі бейдж-ідентифікатор, захищений печаткою Всеукраїнського благодійного фонду “Серце до серця”.

Також акція проходитиме в усіх загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних, вищих навчальних закладах. В цих закладах буде встановлено скриньки, визначено відповідальні особи за їх зберігання. Акція у навчальних закладах проводитиметься з широким залученням учнівської та студентської молоді, педагогів, викладачів, батьків, та може супроводжуватися різноманітними масовими благодійними заходами.

Окрім того, у дні фіналу акції 25-26 вересня 2021 року в містах відбудуться благодійні святкові концерти за участю дитячих і молодіжних творчих колективів. Концерт — своєрідна подяка для кожного, хто тим чи іншим чином приєднався до благодійного збору коштів задля допомоги дітям.

Більш детально про цьогорічну акцію та інші волонтерські ініціативи фонду можна дізнатися за посиланням: https://sercedoserca.com.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень