Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Психологічна реабілітація учасників АТО

Дата: 23.04.2021 15:50
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

Онуфріївська селищна рада повідомляє, що учасники АТО/ООС мають можливість отримати безкоштовну психологічну реабілітацію в реабілітаційних установах України. Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1057 затверджено «Порядок проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб».

Для проходження психологічної реабілітації особа або її законний представник звертається до органів соціального захисту населення за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання (перебування) із заявою, складеною в довільній формі, до якої додаються копії документів відповідно до пункту 12 Порядку.

За додатковою інформацією про проведення психологічної реабілітації учасників АТО/ООС пропонуємо звертатися до управління соціального захисту населення Олександрійської райдержадміністрації за телефонами гарячої лінії: 095-0315354, 067-8293005.

Начальник відділу праці та соціального захисту                               Раїса СКРИПНІК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень