Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

З ініціативи селищного голови Віталія Берези 20 квітня 2021 року відбулась зустріч з учасниками ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 20.04.2021 12:50
Кількість переглядів: 597

Фото без опису

З ініціативи Онуфріївського селищного голови Віталія Берези 20 квітня 2021 року в Онуфріївському базовому Будинку культури відбулась зустріч керівництва громади з учасниками ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. В зустрічі взяли участь також старости територій громади та начальники відділів селищної ради і керівники установ району. Приємно здивувала висока явка учасників зустрічі, адже були присутні чорнобильці, які проживають на всій території громади.

Питаннями, які хвилювали присутніх і обговорювались учасниками зустрічі були: термінова необхідність розробки і винесення на розгляд сесії селищної ради місцевої програми підтримки учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та їх сімей; відзначення 35-х роковин Чорнобильської катастрофи в селищі Онуфріївка та Павлиш; виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства; медичне обслуговування та зубопротезування; пільгове автобусне перевезення чорнобильців; отримання санаторно-курортних путівок. Роз'яснення з питань, які цікавили присутніх надали: перший заступник селищного голови Володимир Гамера, заступник селищного голови Світлана Калантаєвська, начальник відділу праці та соціального захисту селищної ради Раїса Скрипник, лікар КНП "Онуфріївська ЦРЛ" Лідія Іванченко, головний лікар КЗ "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Людмила Горобець.

На завершення зустрічі селищний голова Віталій Береза наголосив, на тому, що: керівництво громади готове до співпраці, питання, які були підняті під час обговорення будуть вирішуватись відповідними службами, місцева програма підтримки учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС буде найближчим часом розроблена і розглянута на сесії Онуфріївської селищної ради. А також, запросив всіх присутніх взяти участь в мітингах, які будуть проведені 26 квітня о 9.30 годині в селищі Онуфріївка та об 11.00 годині в селищі Павлиш з нагоди відзначення 35-х роковин Чорнобильської катастрофи.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень