Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

15 квітня 2021 року в селищі Онуфріївка відбулась зустріч селищного голови Віталія Берези та першого заступника селищного голови Володимира Гамери з місцевими підприємцями

Дата: 16.04.2021 08:12
Кількість переглядів: 687

Фото без опису

15 квітня 2021 року в селищі Онуфріївка відбулась зустріч селищного голови Віталія Берези та першого заступника селищного голови Володимира Гамери з місцевими підприємцями. Першим питанням стало продовження робіт з благоустрою селища. Голова звернувся до присутніх з проханням наводити лад на власних присадибних ділянках та територіях підприємств. Віталій Миколайович наголосив на необхідності участі представників соціально-відповідального бізнесу в життєдіяльності громади, зокрема в питанні утримання ФК "Рубін" та встановленні камер відеоспостереження.

Про відновлення діяльності Товариства Червоного Хреста України в громаді розповіла головний лікар КЗ "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Людмила Горобець. Вона ознайомила присутніх з засадами і функціями роботи організації, а також запросила долучитись до її діяльності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень