Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

14 квітня 2021 року в селищі Павлиш був проведений прийом громадян Онуфрївським селищним головою Віталієм Березою та першим заступником голови Володимиром Гамерою

Дата: 14.04.2021 16:05
Кількість переглядів: 490

Фото без опису

14 квітня 2021 року в селищі Павлиш був проведений прийом громадян Онуфрївським селищним головою Віталієм Березою та першим заступником голови Володимиром Гамерою. За результатом проведеного прийому громадян заплановано здійснити виїзди спеціалістів служб селищної ради для вирішення піднятих питань.

Також була проведена зустріч з місцевими підприємцями. Взяли участь староста селища Юрій Кушнір, спеціаліст відділу земельних відносин Наталія Волинюк та головний лікар КЗ "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Людмила Горобець. Присутні поспілкувались про нагальні проблеми та потреби селища, серед яких встановлення камер відеоспостереження, вивезення сміття, проблематичні земельні питання та утримання футбольної команди. Людмила Миколаївна поінформувала присутніх про діяльність місцевої організації Червоного Хреста України та розповіла про напрямки роботи організації та умови співпраці.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень