Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Атестація педагогічних працівників закладів освіти онуфріївської селищної ради

Дата: 13.04.2021 11:32
Кількість переглядів: 319

Фото без опису

«Основа будь-яких взаємовідносин – це праця, активна діяльність, творчість» (В.О. Сухомлинський). Цими словами великого педагога найточніше описується сьогоднішня видатна подія у вчительській громаді: АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ Онуфріївської селищної ради.

Відповідно до статті першої та третьої ст. 50 Закону України «Про освіту», атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямованих на всебічне та комплексне оцінювання педагогічної діяльності; за результатами атестації визначається відповідність педагогічного працівника займаній посаді, присвоюється або підтверджується кваліфікаційні категорії, присвоюються педагогічні звання. Атестація підвищує статус педагога, дозволяє ознайомитися з досвідом роботи вчителів, допомагає визначити кращих працівників.

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня вперше проходило на базі Педагогічно-меморіального музею В.О. Сухомлинського, були використані нові технології для презентації досвіду роботи педагогів. 37 вчителів прийшли на заключний «іспит», який вони складали 5 років. Членам атестаційної комісії до 15 березня 2021 року вивчався педагогічний досвід вчителів, що атестувалися. Всі підтвердили раніше встановлені кваліфікаційні категорії та звання. А п’ятнадцятьом було присвоєно «вищу кваліфікаційну категорію» та звання «старший вчитель».

Цьогорічна атестація свідчить про широке вдосконалення інноваційних форм роботи і щодо викладацької діяльності, і щодо росту професійної самоосвіти вчителів. Тож освітяни Онуфріївщини довели своє «справжнє» професійне зростання. Свідченням цього є і активна участь вчителів у організованому відділом освіти Атестаційному марафоні, в рамках якого всі бажаючі ділилися своїми здобутками у відеороликах, участь у вебінарах, конкурсах, олімпіадах, що проходили у форматі онлайн і очно, результатом чого є велика кількість перемог серед вихованців. Атмосфера плідної і дружньої співпраці, основана на методично-інноваційній, а іноді і критичній роботі членів комісії, панувала у стінах, які і «досі пам’ятають Сухомлинського».

Бажаємо всім вчителям творчих злетів, креативних ідей, не зупинятися на досягнутому і нехай спрага до вдосконалення ніколи не полишає вас! Бо «справжнього вчителя можна уявити тільки в постійному вдосконаленні» (В.О. Сухомлинський).

Атестаційна комісія

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень