Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

12 квітня селищний голова Віталій Береза провів чергову нараду зі старостами та адміністраторами населених пунктів громади

Дата: 12.04.2021 16:22
Кількість переглядів: 451

Фото без опису

12 квітня 2021 року Онуфріївський селищний голова Віталій Береза провів чергову нараду зі старостами та адміністраторами населених пунктів громади. Старости відзвітували про проведену роботу за минулий тиждень, а також повідомили про план роботи на поточний тиждень. Голова відзначив роботу старост, що успішно зорганізували проведення прибирань в селах. Старости отримали завдання продовжувати займатись благоустроєм сіл. Також увага була наголошена на кінцевому вирішенні питання зі встановлення камер відеоспостереження.

Після наради очільник Онуфріївського ЦНАПу Людмила Красножон провела семінар щодо організації роботи на віддалених робочих місцях для старост та адміністраторів. Присутнім надано інформацію щодо переліку надання адміністративних послуг на віддалених робочих місцях. Приватний нотаріус Олександра Нижник акцентувала увагу старост на вчиненні нотаріальних дій. Про основні моменти в оформленні субсидій розповіла начальник відділу праці та соціального захисту селищної ради Раїса Скрипнік. Адміністратор Ольга Журавльова поінформувала присутніх про надання демографічних послуг. Також очільником ЦНАПу наголошено на організаційних моментах роботи адміністраторів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень