Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

«Створюємо ліси разом!»

Дата: 09.04.2021 13:17
Кількість переглядів: 563

21 березня 2021 року в Україні стартувала Всеукраїнська акція «Створюємо ліси разом!». В рамках проведення акції на території Онуфріївської громади лісівниками Державного підприємства «Онуфріївський лісгосп» за активної участі представників органів місцевого самоврядування: Онуфріївського селищного голови Віталія Берези, заступника селищного голови, депутата обласної ради Валентини Здебської, старост сіл Василівка, Вишнівці, Камбурліївка Олександра Кривошлика, Богдана Дужонкова і Сергія Зубкова, депутата селищної ради Руслани Сороки та учнів шкільного лісництва «Первоцвіт» (Зибківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.) 08 квітня 2021 року в урочищі «Скалина» висаджено саджанці різних порід дерев.

Урочисту частину заходу відкрив директор ДП «Онуфріївський лісгосп» Олег Деркач, який наголосив на тому, що дана акція дає можливість кожному внести свій посильний вклад в спільну справу, прикрашаючи свою малу Батьківщину зеленими барвами. Зі словами вдячності за участь в акції «Створюємо ліси разом!» до присутніх звернувся Онуфріївський селищний голова Віталій Береза. «Ліси – це легені нашої планети! Нам необхідно прикласти всі зусилля, щоб територія нашої громади наповнювалась все більшими лісовими масивами. І внесок в цю важливу справу може зробити кожен з нас!» - сказав Віталій Миколайович. Привітала всіх учасників заходу також заступник селищного голови Валентина Здебська, яка побажала присутнім ще неодноразово долучатись до цієї потрібної справи, адже ліс - це одне з найбільших природних багатств.

Потім, всі присутні дружно взялись до роботи. «Майстер клас» по посадці дерев для дітей та всіх бажаючих провели лісничі Онуфріївського, Деріївського та Олександрійського лісництв. А по закінченню учням були вручені фрукти і солодощі.

Початок покладено! В планах лісівників - посадити саджанці дерев на 17 гектарах! Успіхів вам!!

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень