Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

05 березня 2021 року проведено нараду-семінар з питання запобігання домашнього насильства в сім’ї

Дата: 07.04.2021 17:15
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

Проблема насильства в сім’ї є досить гострою для України. Її небезпечність полягає в тому, що прояви насильства і жорстокості в сім'ї не лише руйнують злагоду в родині, а й виступають однією з передумов злочинності в суспільстві.

Ця проблема небезпечна тим, що від неї страждають діти. Страждають не лише від насильства по відношенню до себе, а й спостерігаючи за насильством у своїй сім'ї, а в майбутньому - переносять цей негативний досвід у своє власне життя. Безумовно, подолання такого негативного явища можливе лише за умови об'єднання зусиль і державних органів та установ, і громадських організацій, і кожного громадянина. 

Тому 05 березня 2021 року працівники відділу праці та соціального захисту Онуфріївської селищної ради Приліпко Світлана та Бахмат Валентина спільно зі старшим інспектором з ювенальної превенції СЮП Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області, майором поліції Ковтун Іриною провели  нараду-семінар з питання запобігання домашнього насильства в сім’ї, де проживають неповнолітні діти та які перебувають на обліку, як ті, що опинилися в складних життєвих обставинах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень