Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

05 квітня 2021 року Онуфріївський селищний голова Віталій Береза провів нараду з старостами територій громади, керівниками структурних підрозділів селищної ради та служб громади

Дата: 05.04.2021 15:30
Кількість переглядів: 455

Фото без опису

05 квітня 2021 року Онуфріївський селищний голова Віталій Береза провів нараду з старостами територій громади. В першу чергу селищний голова подякував старостам, які активно попрацювали на минулому тижні разом з жителями сіл і селищ по благоустрою та наведенню порядку на територіях. Також вручив старостам посвідчення. Були обговорені питання: про підготовку до відзначення Міжнародного дня пам'яті Чорнобиля, наведення порядку біля торгових точок та аптек, впорядкування кладовищ, освітлення вулиць населених пунктів, встановлення камер відеоспостереження, фінансування спортивних заходів і формування футбольних команд на територіях та безліч інших нагальних питань. Кожен староста озвучив проблеми території, які потребують вирішення та сприяння з боку керівництва громади.

Також відбулась чергова нарада з керівниками структурних підрозділів селищної ради та служб громади. Начальники відділів і служб проінформували про плани роботи на поточний тиждень та проблемні питання з кожного напрямку діяльності. Селищний голова звернув увагу присутніх на необхідність продовження робіт по впорядкуванню територій біля установ і організацій, а також на закріплених територіях. Поставив завдання в термін до 08 квітня завершити роботи по благоустрою та відповідним службам провести перевірки виконаних робіт. Питанням, яке хвилювало всіх присутніх було погіршення ситуації на території громади по захворюваності на COVID-19. Зверталась увага присутніх на дотримання заходів безпеки жителями громади, особливо у громадських місцях! Були обговорені питання роботи закладів освіти і культури, дорожньої та пожежної служб.

За результатами обох нарад селищним головою було дано ряд доручень з обговорених питань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень