Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Відбулась планова нарада - семінар з старостами та адміністраторами Центру надання адміністративних послуг під головуванням Онуфріївського селищного голови Віталія Берези

Дата: 23.03.2021 16:01
Кількість переглядів: 545

Фото без опису

23 березня 2021 року під головуванням Онуфріївського селищного голови Віталія Берези відбулась планова нарада - семінар з старостами та адміністраторами Центру надання адміністративних послуг Онуфріївської селищної ради. Віталій Миколайович націлив старост територій на необхідність вирішення нагальних соціальних питань на місцях, наголосив на необхідність встановлення відеоспостереження при в'їздах в населені пункти та в місцях масового перебування населення, озвучив питання щодо надходжень до бюджету селищної ради, надав роз'яснення щодо порядку проведення ремонтних робіт дорожного покриття в селі Млинок, яке зазнало пошкоджень. Також голова представив присутнім новопризначеного державного реєстратора Смаліуса Віталія Володимировича.

По питанню забезпечення автобусним сполученням жителів сіл Куцеволівки та Деріївки присутнім надала роз'яснення начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Альона Данілова. Вона повідомила, що автобусне сполучення в напрямку Придніпров'я діє. За домовленістю з керівництвом Світловодського АТП-13507 автобус Кременчук - Млинок щовівторка та щосереди доїзджає до Млинківської розвилки, де через 10 хвилин громадяни можуть пересісти на прямий автобус Деріївка - Кременчук (через Успенку).

На сьогодні, згідно чинного законодавства, надання адміністративних послуг, суб'єктом надання яких є селищна рада, здійснюються виключно через центр надання адміністративних послуг. На семінарі присутнім був доведений порядок надання адміністративних послуг, в тому числі стосовно земельних питань. З роз'ясненнями щодо організації роботи з даних питань виступили адміністратор ЦНАПУ Наталія Журавльова, начальник відділу земельних відносин Андрій Колос та спеціаліст відділу земельних відносин Ніна Лук'яненко.

Завідувач Онуфріївського районного сектору управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області Тетяна Стрельцова повідомила присутнім, що з 01 квітня 2021 року реєстрація місця проживання громадян та зняття з реєстрації буде здійснюватись виключно в електронній формі через Реєстр територіальних громад, а також ознайомила з порядком надання даних послуг.

Приватний нотаріус Онуфріївського районного нотаріального округу Павло Малолітко ознайомив з порядком вчинення посадовими особами органів місцевого самоврядування нотаріальних дій, наголосив на співпрацю органів місцевого самоврядування з нотаріусами по питаннях надання послуг громадянам по вчиненню нотаріальних дій,

Виступаючими були надані вичерпні відповіді на питання, які виникли в учасників семінару під час обговорення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень